195

Hydrosol - noi sisteme pentru productia de specialitati de branza si branzeturi recombinate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ahrensburg, 2012. Fie ca e folosita la prepararea pizzei, a pastelor sau a snacks-urilor, branzeturile ofera mereu ceva special. Dar, din cauza costurilor de productie, branza traditionala nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Insa, branzeturile speciale sau alternativele recombinate pot oferi avantaje-cheie in procesul de fabricatie si de prelucrare si nu doar in climate cu temperaturi mai ridicate, utilizand o cantitate redusa de lapte proaspat. Astfel, cu noile sisteme de stabilizare Hydrosol, factorii de decizie din fabricile de produse lactate pot beneficia de alternative atractive in procesul de fabricare a banzeturilor, a branzei albe si ricotta.

Un avantaj in plus al branzeturilor recombinate il reprezinta potentialul de economisire, acestea fiind mai putin costisitoare decat branza reala, deoarece pot fi produse, in parte, din grasimi vegetale. In acelasi timp, branzeturile recombinate pot fi congelate fara probleme, pastrandu-si nealterate proprietatile, in urma decongelarii. Producatorii de delicatese alimentare pot utiliza sistemele de stabilizare Hydrosol, crescand astfel profitul de doua ori, putand utiliza aceleasi tehnologii la aceeasi capacitate. In tarile cu o productie mica de lapte proaspat, aceste sisteme functionale ofera o modalitate viabila de a aduce produse atractive pe piata, fara a folosi lapte proaspat sau branza.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2