Ferma

239

Înainte de Paște, Auchan invită românii la Săptămâna filierelor de producători locali

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Posesorii cardului de fidelitate MyCLUB Auchan vor primi în această perioadă 10% bani înapoi ca bonus pe card la achiziționarea acestor produse autohtone. Mai mult, clienții vor avea parte și de degustări în magazin pentru anumite articole.

Aceste filiere sunt dezvoltate alături de fermieri și agricultori care cultivă fructe și legume sau care cresc animale, cu respect față de mediu, oameni și animale, în conformitate cu etica companiei.

Filierelesunt colaborări pe termen lung cu producătorii locali, prin care Auchan pune la dispoziția clienților produse cu trasabilitate controlată, de la sămânță până la raft, cultivate și obținute cu respect față de consumul de apă și de bunăstarea animalelor.Toate aceste produse sunt special marcate pe ambalaj cu eticheta programului „Cultivăm ce e mai bun”.

„Săptămâna filierelor reprezintă un demers prin care vrem să promovăm și mai mult producătorii români cu care noi lucrăm deja de mult timp și alături de care am dezvoltat parteneriate durabile, a căror muncă și dedicare merită apreciate cu fiecare ocazie.

În Săptămâna filierelor, promovăm peste 40 de filiere permanente sau sezoniere, o ofertă unică de produse exclusive, într-o zonă special dedicată din magazinele noastre. Prin programul de filiere, ne dorim să aducem pe mesele românilor cât mai multe produse locale, gustoase, cu calitate controlată”, a afirmat Tiberiu Dănețiu, Director MarketingAuchan Retail România.

Filierele aduc beneficii atât clienților, cât și fermierilor și producătorilor care dispun de o mai mare predictibilitate a cantităților de produse care vor fi livrate și au certitudinea unui profit sigur, contribuind la dezvoltarea economiei locale.

În Săptămâna filierelor, cliențiivor avea ocazia să redescopere și produsele din gama La Masă în România dezvoltată de Auchan sub umbrela filierelor:

lactate, brânzeturi, mezeluri. Gama este formată din peste 100 de articole alimentare, din ingrediente naturale, ce au la baza rețete romanești, tradiționale, realizate în exclusivitate cu producători din România.

Produsele se adresează tuturor celor care apreciază gusturile autentice românești și celor care caută să pună pe mesele familiilor cât mai multe produse autohtone. De asemenea, gama La Masă în România se remarcă printr-un excelent raport calitate-preț, fiind alegerea potrivită pentru consumatorii care prioritizează eficientizarea bugetelor la cumpărături.

Auchan sprijină economia locală și producătorii români, iar peste 85% dintre produsele prezente la raft în magazinele Auchan provin de la furnizori din țară, atât pe segmentul alimentar, cât și nealimentar, iar gama alimentară este formată în proporție de peste 90% din produse de la companii din România. Totodată, din cele circa 1.200 de produse marca Auchan, peste 900 sunt realizate în România, cu producători locali.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2