Bifând 20 de ani de la prima participare la Indagra, compania harghiteană Eurato a fost și la această ediție în fericita ipostază de a avea un program foarte încărcat de întâlniri de afaceri, grație soluțiilor tehnologice din Industria frigului pe care le furnizează. Special pentru revista Meat.Milk, domnul Bencze Tivadar, Directorul General al firmei, a declarat că noutatea absolută pe care a prezentat-o posibililor beneficiari a fost celula de maturare a cărnii de vită, destinată î special zonei de HoReCa și caracterizată prin performanțe deosebite: Program de umidificare, control al temperaturii, sistem de circulare a aerului proaspăt, lampă de ultraviolete, toate acestea asigurând o maturare perfect controlată. Tot la această ediție, Eurato a prezentat și o vitrină dodată cu un sistem de circulare a aerului cu o viteză cu 50 % mai mică decât a celorlalte vitrine prezentă actualmente pe piață, fiind astfel o opțiune ideală pentru magazinele alimentare și evitând uscarea produsului. Un alt produs care s-a evidențiat a fost compresorul de frig super-silențios, marca Tecum, ideal, de asemenea, pentru instalarea în magazine, dar și sistemele Zanotti destinate autofrigorificelor de diferite gabarite. Referindu-se la activitatea firmei, domnul Tivadar a declarat că Eurato are deja o creștere de 20 % a cifrei de afaceri dar aceasta va crește, cu siguranță, până la finalul anului, mai ales datorită petinoarelor pe care Eurato le va închiria diverșilor beneficiari din țară.