Repere

491

infoGROUP, Meat.Milk, infoFERMA, infoCONSTRUCT, infoALIMENT și infoCASAVERDE vă urează Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Iată, anul 2023 s-a sfârșit. Început cu temeri, mari temeri, până la urmă, cam toată lumea poate spune că a ajuns la un liman, dacă nu mai favorabil pe cât și-ar fi dorit, atunci, cu siguranță, mai bun decât ar fi crezut.

Fermierii, procesatorii, comercianții, constructorii, companiile din zona imobiliarelor, cei din zona energiilor verzi și toți prietenii noștri trag linie și socotesc: aici am pierdut, aici am câștigat, aici am greșit, aici am reușit. Totul e să dea cu plus.

Pentru mulți, din fericire, așa a dat, cu profit. Câțiva s-au mai împiedicat, dar suntem convinși că vor recupera. Știm noi că sunt foarte buni profesioniști și nu se vor lăsa copleșiți de greutăți.

Pentru agenția infoGROUP și pentru producțiile sale media, adică, pentru Meat.Milk, emisiunea Meat.Milk, infoFERMA, infoCONSTRUCT, infoALIMENT și infoCASAVERDE a fost așa cum i-a fost întregii țări.

Însă, și noi putem spune bucuroși că limanul anului ne găsește împliniți și zâmbitori, așteptând plini de încredere și, mai ales, pe deplin argumentat, anul care va veni.

Peste toate, noi, cei de la infoGROUP, ne-am bucurat și ne bucurăm că am putut să vă fim încă un an de folos, că am fost încă un an alături de dumneavoastră, colaboratorii și prietenii noștri, promițând tuturor că vă vom fi și în anul care vine aceiași buni prieteni, pe măsura colaborării reciproc avantajoase pe care o avem de peste 20 de ani.

Așa că, acum, la final de an, se cade să vă mulțumim atât pentru colaborarea de până acum, cât și de oportunitatea pe care o avem de a parcurge împreună drumul care ni se deschide odată cu prima zi a anului 2024, urându-vă sănătate, fericire și succes.

Dar, nu uitați! Pe 27 și 28 mai 2024 ne vom întâlni cu toții la locul știut, la noua ediție a expo-conferinței internaționale Meat.Milk.

Apoi, rețineți că în luna septembrie a anului viitor vom veni în întâmpinarea necesităților dumneavoastră cu încă un proiect. Un bob zăbavă, cum ar spune Moș Crăciun în poveste, și vi-l vom dezvălui.

Până atunci, vă urăm un Crăciun fericit și La Mulți Ani, oameni buni!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2