INGREDIA Functional este o companie specializată în proteine extrem de funcționale , bogate în cazeină originală . Proteinele sunt special dezvoltate pentru a fi folosite în standardizare și pentru a îmbogăți proteina din brânză, astfel încât productivivatea și randamentul să crească. Datorită funcționalităților acestora , aceste proteine sunt potrivite pentru toate tipurile de brânzeturi tradiționale . Ingredientele PROMILK ® pentru brânzeturi tradiționale ajută la: optimizarea producției de brânză de calitate; reducerea timpului de coagulare și îmbunătățirea productivității; garantarea unei calități constante la brânzeturi și oferirea unor funcționalități specifice cum ar fi cremozitatea în brânzeturile moi Camembert, textura din brânzeturile tari (Emmental, Gouda) și elasticitatea Mozzarellei. La baza dezvoltării inovatoare, echipa INGREDIA Functional a revoluționat lumea brânzeturilor cu tehnologia patentată pentru brânzeturile tari și moi fără separarea zerului. Principalele avantaje ale acestei tehnologii sunt: producerea unei game largi de brânzeturi fără separarea zerului, adaptarea brânzeturilor la gustul local, evitarea procesului de drenare, reducerea costurilor și simplificarea procesului. INGREDIA Functional oferă o mare varietate de ingrediente inovatoare, drept urmare unele dintre ingredientele PROMILK ® sunt dedicate pentru procesarea brânzeturilor fără separarea zerului .