186
Compania Ingredion și-a extins gama de soluții din midon pentru brânză procesată și analoagă, astfel încât să poată satisface cererea crescută pentru brânza mai ieftină în regiunile emergente, cum ar fi Orientul Mijlociu și Africa de Nord, informează Dairy Reporter. Corinna Faustmann, tehnolog principal al departamentului ingrediente pentru lactate la Ingredion Germania a declarat că consumul crescut de brânză procesată și analoagă în țările în curs de dezvoltare a dus la o cerere crescută pentru soluțiile lor cu amidon. ”Ceea ce vedem, în special în piețele emergente ca Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Rusia și Europa de Est este o cerere crescută pentru brânza procesată și analoagă”, spune doamna Faustmann. ”Oamenii din aceste regiuni nu își pot permite o brânză adevărată și cum ei nu pot avea acces ușor la brânză naturală, așa că cererea pentru brânză procesată și analoagă crește foarte mult. Deci cererea există acolo, drept urmare noi am dezvoltat soluții de amidon pentru aceste aplicații, a conchis aceasta.”