229

”Inovație” de ultimă generație și speță: Brânza bulgărească de Sibiu

autor

MeetMilk.ro

distribuie

(Agerpres) O cantitate semnificativă din brânza ''de Sibiu'' care se vinde în pieţele bucureştene ar fi, în realitate, făcută din lapte de soia, în Bulgaria. ''Brânza de Sibiu care e pe piaţa bucureşteană e brânză din lapte de soia, adusă din Bulgaria, cumpărată cu 4,5-5 lei kilogramul. Avem la Marpod, în jud. Sibiu, un crescător care are o rasă de oi de lapte, acesta are brânză de Sibiu şi iarna, şi vara şi e singurul în judeţ care are brânză de Sibiu tot anul. Eu am înţărcat de o săptămână, eu dau cu 15 lei kilogramul angro'', a explicat Marcel Andrei, preşedintele Asociaţiei judeţene a crescătorilor de ovine şi caprine Sibiu, pentru agerpres.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2