Tehnologii

164

Irlandezii lansează bacon-ul din carne de capră!

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Un nou produs Cabrito a fost dezvoltat de un procesator de carne de capră, din Irlanda de Nord. Broughgammon Farm a produs bacon din carne de capră afumată la rece, la blocuri de lemn, potrivit www.meatinfo.co.uk   "Inovația este în centrul fermei noastre", a declarat directorul de vânzări Sandy Cole. "Este esențial să venim cu produse noi dacă dorim să asigurăm sustenabilitatea afacerii de familie. Am fost producători de Cabrito timp de aproximativ patru ani și  interesul bucătarilor și a publicului larg a crescut constant, față de acest produs. " Consumat în întreaga lume, Cabrito este considerat ca fiind o alegere sănătoasă, datorită colesterolului mic și a numărului redus de grăsimi.   Cole a continuat: "Am recunoscut ceva timp în urmă că trebuie să fie în curs de dezvoltare diferite produse pentru a construi un nivel de interes, în rândul consumatorilor. Baconul este de fapt un produs sănătos, care poate fi realizat din orice tip de carne.  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2