Ferma

238

La Meat.Milk 2021 reprezentanții instituțiilor statului vor răspunde întrebărilor fermierilor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Dialogul direct, cu rezultate concrete, dintre participanți și reprezentanții instituțiilor statului au fost întotdeauna unul dintre marile atuuri ale Expo-Conferinței Internaționale Meat. Milk.

Tocmai de aceea, și la această ediție festivă, a X-a, care se va desfășura în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, acest dialog va fi încă o dată facilitat, prin prezența ca speakeri a reprezentanților Camerei Deputaților, Senatului, Ministerului Agriculturii și a Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură.

Astfel, în dezbaterea CARNE, din 24 mai, cu titlul ”De la haos la profit consolidat”, alături de reprezentanți ai asociațiilor profesionale din domeniu, în fața participanților va fi ca speaker domnul Adrian Chesnoiu-Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputaților.

În a doua dezbatere a zilei, cea pentru segmentul LAPTE, vor participa domnii George Scarlat-Președinte al Comisiei pentru Agricultură a Senatului și domnul George Aurelian Cățean-Secretar de Stat în MADR.

Suntem siguri că, în ziua de 25 mai, comunicarea domnului Adrian Pintea-Director General al APIA, va stârni interesul fermierilor care în acest fel vor afla ultimele noutăți referitoare la finanțarea agrozootehniei.

Evenimentul va fi organizat în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Informații suplimentare pe site-ul meat-milk.ro/conferinta. Înscrieri, la [email protected] și la telefon 021.223.25.21.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2