Întreaga echipă SIAL Paris se află deja în block-start-uri, pentru a pregăti o nouă ediție bogată în oportunități de afaceri, noi tendințe și inovații. Ca urmare, în perioada 18-22 octombrie, la SIAL Paris, organizatorii vor lansa un apel pentru a incita întreaga industrie alimentară să ia măsuri pentru o alimentație mai bună. Cu acest scop, până în iunie 2020, a fost lansată Marea Dezbatere Alimentară, în parteneriat cu platforma civic-tech make.org. Scopul este de a răspunde colectiv la una dintre cele mai urgente întrebări ale erei noastre: cum putem oferi hrană sănătoasă unei populații în continuă creștere, respectând mediul înconjurător? Alimentele, sursă de îngrijorare În Franța, alimentele au devenit o sursă majoră de îngrijorare. Unii oameni nu mănâncă suficient sau nu sunt suficient de bine hrăniți. Alții se tem de ceea ce ar putea găsi în farfuriile lor și caută mâncare cu adevărate credințe ecologice și sociale. Este timpul să vă asigurați. Toată lumea are acces la o dietă sănătoasă, echilibrată. Este timpul să producem alimente care să respecte mediul și să păstreze durabilitatea industriilor noastre agricole. Acesta este motivul pentru care SIAL Paris s-a alăturat Make.org pentru „Acțiune pentru o alimentație mai bună”. Anul trecut, pentru a lansa această mare cauză, make.org și partenerii săi, au lansat o consultare publică online, solicitând tuturor cetățenilor francezi ideile lor despre cum să le permită tuturor să mănânce mai bine. În aprilie și mai 2019, mii de persoane au depus propuneri și au votat favoritele lor. Ca membru fondator al acestei importante inițiative, SIAL Paris va găzdui un atelier dedicat pentru a dezvolta cele mai bune dintre aceste propuneri în expoziția noastră mult așteptată în luna octombrie - și, cu ocazia evenimentului, invităm profesioniști din industria alimentară să participe în Marea Dezbatere Alimentară. Profesioniștii se mobilizează Acum, SIAL Paris mobilizează profesioniști din industria alimentară, în toată diversitatea lor de pe glob, în jurul acestei cauze majore prin MAREA DEZBATĂ ALIMENTARĂ. O consultare vastă, care va începe în Franța pe 20 ianuarie 2020 și va fi lansată în restul lumii pe parcursul anului, își propune să pună capăt inteligenței noastre colective, invitând pe toți să propună soluții și să dezvolte acțiuni concrete pentru a aduce mâncare sănătoasă în numărul cel mai mare respectând mediul înconjurător. Sănătate, transparență, eco-responsabilitate, prețuri corecte Acestea sunt direcțiile viitorului, în fața conștientizării în continuă creștere a consumatorilor și a creșterii exponențiale a populației la nivel mondial, transformările care au avut loc în industria agroalimentară nu au fost niciodată atât de profunde. Standardele de producție în masă și de vânzare cu amănuntul, care sunt în vigoare de 50 de ani, sunt anulate de inovațiile tehnologice și digitale. Materialele bio-alimentare sunt prevăzute pentru a reuși plastic. Acvacultura și agricultura verticală deschid posibilități noi în orașele supraaglomerate. Apar noi tendințe, noi modele de afaceri prind. La SIAL Paris, dorim să vă permitem să explorați și să implementați soluțiile împreună.