Tehnologii

455

Lactate Brăila va participa la conferința Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a laptelui din România, Lactate Brăila, va participa la cea de-a XIII-a ediție a conferinței Meat.Milk. care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Poiana Brașov, Hotel Alpin.

Lactate Brăila este o fabrică românească de produse lactate înfiinţată în anul 2002 la Brăila. Compania s-a dezvoltat în ideea de a satisface preferinţele în materie de lactate ale românilor, fără a neglija însă şi alte pieţe de desfacere, calităţile produselor (nutriţionale şi gustative) fiind apreciate şi în alte ţări, de exemplu în Spania, Anglia, Italia şi Cipru unde Lactate Brăila este prezentă cu marca Joliju.

În România, produsele Lactate Brăila comercializate sub mărca Joliju sunt prezente atât în marile lanţuri de retail şi HORECA, cât şi în magazinele proprii specializate din Brăila, unde sunt foarte apreciate de consumatori.

Pornită ca o afacere de familie, cu fonduri provenite dintr-o investiţie Sapardin 2007, Lactate Brăila este  un competitor în plină ascensiune pe piaţa generală a lactatelor din România, impunându-se prin calitate şi respect pentru consumator. In anul 2017 compania a accesat alt proiect de investitii cu fonduri europene, astfel a fost retehnologizata sectia pentru branzeturi cu pasta oparita tip Cascaval si Mozzarella.

Investim în fiecare an în maşini şi utilaje de ultimă generaţie pentru a fi cât mai competitivi.

Angajamentul companiei, acela de a preţui laptele, este un angajament faţă de consumator şi el se poate verifica oricând prin aceea că produsele noastre au la bază un lapte sănătos şi de calitate, fabrica având implementat şi certificat sistemul de management al calităţii FSSC 22000 si IFS Food.

Lactate Brăila produce şi comercializează aproape toată gama de produse lactate.

Pentru obţinerea acestor produse este folosit în exclusivitate laptele de vacă pasteurizat, cheag, sare şi fermenţi lactici special creaţi pentru a oferi produsului finit aroma şi consistenţa caracteristică unui produs de foarte bună calitate. (Foto: Lactate Brăila) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2