215

LCI și-a extins gama de fibre

autor

MeetMilk.ro

distribuie

(Dairy Reporter) Limagrain Cereals Ingredients (LCI) și-a estins gama de fibre cu un nou ingredient ultra-fin din tărâțe de grâu de care se spune că poate îmbunătăți structura, textura și nutriția într-o gamă largă de alimente și băuturi. Fibra de cereale ultra fină din tărâțe de grâu din Westhove este un ingredient natural, curat, cu o durată de viață la raft de 12 luni care poate fi folosită în alimente coapte, snack-uri, cereale pentru micul dejun, băuturi, produse lactate și carne. Făcute din materii prime cu grad scăzut de micotoxine și pesticide, sunt produse folosind tratamente fizice, nu chimice. Dr. Walter Lopez, nutriționist la LCI, spune că beneficiile acestui ingredient sunt substanțiale. ”Acest ingredient are culoare, gust și textură neutre pentru încorporare maximă în compoziția altor produse. Gustul amar este redus de tratamentul  hidrotermal și are un impact minim asupra texturii produselor mulțumită particulelor ultra fine.” ”Este stabil și consitent, cu enzime complet inactive, încărcătură microbiologică redusă drastic și procesul de râncezime oprit”, a adăugat acesta. (Elena Radu)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2