Ferma

238

MADR: Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri din Diaspora

autor

MeetMilk.ro

distribuie

MADR aduce la cunostinta ca sesiunea de depunere a cererilor de finanțare în cadrul Măsurii 6 - Dezvoltarea exploataţiilor şi a întreprinderilor, sub-măsura 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri – diaspora, continuă până la data de 04 mai 2021.

Fondurile disponibile pentru submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” sunt de 20.000.000 Euro, pentru tinerii fermieri din diaspora.

Pragul minim de selecție al proiectelor aferente sM 6.1 este de 25 de puncte. Pragurile de calitate lunare sunt următoarele:

- 70 de puncte (04 ianuarie – 04 februarie)

- 55 de puncte (5 februarie - 4 martie)

 - 40 de puncte (5 martie – 4 aprilie) - 25 de puncte (5 aprilie – 4 mai)

Depunerea Cererilor de finanțare pentru submăsura 6.1 diaspora, se va face on-line pe www.afir.info, conform precizărilor din Ghidul Solicitantului.

Solicitantul trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidul Solicitantului aferent acestei submăsuri.

Noutatea acestei sesiuni constă în eliminarea unor condiții care trebuiau îndeplinite pentru accesarea submăsurii, ceea ce conduce la facilitarea accesului tinerilor din diaspora care vor să se instaleze ca tineri fermieri în zonele rurale și să dezvolte exploatații agricole.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2