Compania Indal Partner din Cluj oferă o gamă variată de echipamente destinate procesarii produselor lactate. Modulul prezentat este destinat inchegarii laptelui, taierii si mixarii coagulului, presarii branzei și evacuarii zerului. Prin intermediului acestui modul complet se obțin diferite tipuri de brânzeturi: telemea, cașcaval (pentru obținerea cașcavalului mai este nevoie de un opâritor), branza proaspata. Acest modul poate fi conceput și dimensionat în funcție de dorința clientului, având doua modalitati de încălzire: conectarea la o sursa de apa caldă (centrala termică) sau prin rezistențe electrice proprii. Echipamentul este fabricat in conformitate cu standardele internationale, reglementarile CE si respectand cele mai noi inovatii din industria laptelui. Modulul se compune din: 1. Vana mecanizata deschisa pentru branzeturi (import Slovenia), care este utilizata pentru efectuarea tratamentelor termice si mecanice (incalzire, racire, mentinere, etc) necesare la procesarea branzeturilor. Constructia speciala permite aplicarea unor tratamente termice intr-un domeniu de temperatura cuprins intre 3 ¸ 85 oC. Impreuna cu gama de accesorii care pot fi livrate aceste vane pot raspunde oricaror cerinte tehnologice ale utilizatorului. Componenta echipamentului de baza:
2.Vana de presare a coagulului (variante de crinta clasica)cu cuva interioara din tabla perforata + capace din tabla perforata, pentru presare, presarea se face cu suruburi.3. Pompă centrifugală, pentru transfer zer4. Tablou electric de comandă5. PLATFORMA, executata din otel inox si asigura accesul facil la vana mecanizata si la crinta. Platforma este prevazuta cu balustrade de protectie. Mai multe despre acest modul puteti afla accesand: http://www.indalpartner.ro/modul-procesare-branzeturi.html. Date contact: Tel: +40-264-416827 M: +40-723-224090 Fax: +40-264-435665 [email protected]