Reiser oferă soluții pentru procesatorii de brânzeturi ce includ aplicații pentru formarea, extrudarea, depozitarea brânzeturilor. De la brânză sub formă de cuburi sau mărunțită, forme cilindrice și sferice, de la brânzeturi mexicane la cheddar, harvati si mozzarella, de la brânzeturi tari și maturate la brânzeturi din lapte de capră și moi, Reiser este soluția completă pentru toate aceste procese de fabricare a brânzeturilor. Când brânza este gata să fie împachetată, linia completă Reiser de formare/ umplere / etanșare, transpunere și ambalare vacuum va ajuta la menținerea produsului proaspăt și să aibă un aspect foarte bun. Echipamentele Reiser de ambalare vă oferă cele mai înalte niveluri de eficiență, viteză și fiabilitate. Echipamentele includ: Vemag – echipamente de umplut, tocat, formare, umplere, porționare, depozitare, extrudare și coextrudare. Holac – echipamente de tăiat, feliat, format cuburi Alte echipamente de la Seydelmann, Ross, Repak, Supervac. De 50 de ani, Reiser a fost lider în furnizarea de soluții de procesare și ambalare mezeluri, carne, fructe de mare, produse alimentare preparate, produse de panificație și industria brânzeturilor. În acest timp, compania a câștigat recunoașterea pentru echipamentele sale de înaltă calitate, inovatoare, precum și serviciile extraordinare. Mai multe despre echipamentele Reiser pe http://www.reiser.com.