Sume mari de bani se pierd în timp ce brânza tip cheddar și continental sunt depozitate pentru maturate spre a fi vândute, informează Food Navigator. În funcție de tipul exact de brânză, timpul de maturare este între 3-4 săptămâni și un an. Cu toate că maturarea este o parte importantă pentru o brânză perfectă, poate fi o perioadă destul de costisitoare, care poate însemnă sume mari de bani pierdute cu depozitarea brânzeturilor pentru maturare. Nutrilac FastRipe, deasemenea cunoscut ca Nutrilac CH-4560 este foarte ușor de manevrat, fiind un ingredient natural pentru brânzeturi naturale, creat special pentru a grăbi timpul de maturare fără a afecta aroma finală, textura sau viața la raft a brânzeturilor. Una dintre cele mai importante lucruri de menționat pentru procesatorii de brânzeturi este că procesul întreg de fabricare a brânzeturilor nu este afectat prin adăugarea Nutrilac CH-4560. Singura schimbare este adăugarea pudrei și reducerea perioadei de maturare- un beneficiu clar și simplu.