Ferma

268

O nouă metodă de detectare a aflatoxinei

autor

MeetMilk.ro

distribuie

DairyGlobal informează că Neogen Corporation a anunțat că a lansat un test mai rapid și mai ușor de detectare a aflatoxinei M1, o toxină cunoscută care cauzează cancerul, care îngrijorează industria lactatelor la nivel mondial.

Noul Neogen Reveal Q + pentru Aflatoxina M1 poate detecta doar 150 de părți pe bilion (ppt) de toxină din probele de lapte în doar câteva minute.

Noul test este conceput pentru a fi utilizat cu platforma de analiză integrată Raptor Neogen, care controlează sincronizarea, temperatura și citirea benzilor de testare - permițând testerilor să adauge pur și simplu eșantion și să se îndepărteze.

Aflatoxina M1 este un metabolit cancerigen al aflatoxinei B1 care este produs în rumenul bovinelor de lapte. Multe țări, inclusiv Statele Unite și Brazilia, au o limită de reglementare de 500 ppt pentru aflatoxina M1. Noul test poate detecta aflatoxina M1 în lapte în intervalul 150 - 600 ppt.

Pe de altă parte, sursa citată notează că grupul Denis Brinicombe și-a extins gama cu 3 produse noi pentru a satisface nevoile unei game largi de bovine: EnduraBol Biotin, EnduraBol Pre-Calver și EnduraBol Organic.

 Toate produsele din gamă reduc riscul dezechilibrelor micronutrienților la pășunat și la furajarea vitelor de peste 150 kg, printr-o eliberare susținută de nutrienți.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2