Tehnologii

163

Ordin privind actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producţie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale a fost postat în secțiunea „Transparență Decizională” un proiect de Ordin pentru modificarea anexei nr. 5 la Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 994/2016 privind actualizarea Băncii naţionale de date analitice pentru fiecare an de producție.

Proiectul de ordin are în vedere corelarea prevederilor anexei nr. 5 din O.M.A.D.R. nr. 994/2016 cu cele ale anexei III partea IV ”Model de raport de analiză privind eşantioanele de vin şi de produse vitivinicole analizate printr-o metodă recomandată şi publicată de OIV, menţionat la articolul 27 alineatul (5)” din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2018/274.

Prezentul amendament este necesar pentru a asigura transpunerea legislației europene în legislația națională și a realiza corespondența cu formatul digital al băncii analitice de date izotopice, ca urmare a modificărilor sistemului informatic gestionat de Centrul european de referinţă pentru controlul în sectorul vitivinicol ("ERC-CWS").  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2