Deși întreaga țară traversează o perioadă deosebit de dificilă, și, desigur, întreaga economie națională, cea de-a IX-a Expo-Conferință internațională Meat.Milk, care se va desfășura în zilele de 5 și 6 octombrie la Hotel Alin din Poiana Brașov, se bucură de participări și de parteneriate de cel mai înalt prestigiu.
Astfel, potrivit proiectului revistei Meat.Milk, de a da o tot mai mare importanță retail-ului alimentar și relația hipermarket-urilor cu furnizorii, evenimentul are deja ca Partener Platinum rețeaua de hipermarket-uri Kaufland, care va avea o prezență deosebit de consistentă, atât ca expunere, cât și ca implicare în program, prin prezentarea din ziua de 5 octombrie, din ședința generală, și prin implicarea în Forum Retail, în ziua de 6 octombrie.
Alături de această rețea de hipermarket, și-au anunțat deja participarea alți retaileri alimentari, ai căror nume le vom face cunoscute foarte curând. Aceasta, în condițiile în care Asociatia Marilor Retaileri din Romania este Partener Principal de organizare al acestei editii a Expo-Conferintei Internationale Meat.Milk 2020.
Din partea celorlalte companii, care vor reprezenta diverse zone economice de interes pentru sectoarele de carne și lapte ale României, amintim firma Testo, ca Partener Gold, Agricola Bacău-Partener Silver, Bioaktiv/Ecoaktiv-Partener Silver, Biocomp-Partener Silver, Carmangeria Godac-Partener Mic Dejun, Biotrend-Partener, Comagrimpex B&B, Five Continents-Botoșani-Partener, Fotometric-Partener, Frigo Consult Technic AB-Partener, Mirdatod-Partener etc. Toate aceste firme își vor prezenta produsele în zona Expo iar reprezentanții partenerilor Gold și Silver vor susține prezentări în ziua de 5 octombrie.
Vă reamintim că agenția infoGROUP, în calitate de organizator a primit confirmarea de participare a următorilor reprezentanți ai autorităților: Robert Chioveanu-Președinte ANSVSA, Eduardt Cosminschi-Președinte ANPC, Adrian Pintea-Director General APIA și Paul Anghel-Director General ANPC.
Totodată, vă informăm că dezbaterile din ziua de 5 octombrie (Fermieri carne/lapte și Procesatori carne/lapte) în va avea ca speakeri pe domnii George Scarlat și Aurel Simion-Secretari de Stat în MADR.
Totodată, domnul Ministru al Agriculturii Adrian Oros, și-a dat acordul de principiu pentru participarea la cel mai important eveniment de profil al anului, Meat.Milk 2020.
Vă reamintim principalele condiții de organizare:
-În sala de ședințe va avea acces strict numărul de persoane admis de Comitetul Național pentru Situații de Urgență: Speaker-i, asistență, moderator, regie și operatori tv (50 de persoane). Amplasarea acestora va fi efectuată cu respectarea distanțării sociale. Accesul speaker-ilor în sală va fi succesiv.
-Restul participanților vor putea urmări desfășurarea evenimentului pe monitoarele amplasate pe terasele exitinse ale hotelului sau pot participa la meeting-uri private, de business.
–Reprezentanții autorităților (MADR, ANSVSA, ANPC, APIA), care deja au confirmat participarea, își vor susține comunicările, vor răspunde întrebărilor, iar apoi vor părăsi sala de ședință. Dezbaterile fiecărei secțiuni vor fi, de asemenea, transmise live, integral.
-Întrebările vor putea fi puse din sală dar ele pot fi transmise și on-line, către moderator, în timpul fiecărei comunicări în parte.
-După fiecare două ore, sala de ședințe va fi dezinfectată și aerisită, lucrările urmând să fie reluate după o pauză de cca 30 de minute.
-Secțiunea Expo va fi amenajată, ca de obicei, în spațiul eliberat al restaurantului de lângă recepția hotelului și nu va avea decât cel mult 20 de standuri. La fiecare stand nu va fi admisă decât prezența unei singure persoane pentru fiecare companie! Vizitarea standurilor va putea fi efectuată numai în grupuri mici, respectându-se distanțarea socială.
-Pentru a compensa absența vizitatorilor la standuri, în după-amiezele de 5 și 6 octombrie, fiecare expozant își va prezenta produsele și serviciile în interviuri televizate live, de câte 10-15 minute. În acest fel, se va asigura o vizibilitate deosebită fiecărei companii în parte. În plus, fiecare interviu televizat va fi menținut pe site-urile Meat.Milk, infoFERMA, infoALIMENT. Ulterior evenimentului, interviurile vor fi distribuite companiilor, pentru a le utiliza în propriul beneficiu.
-Mesele participanților vor fi asigurate pe terasele hotelului sau în camere, potrivit normelor în vigoare și conform posibilităților hotelului.
-Cina festivă VA AVEA LOC, urmând să se organizeze și un Foc de Tabără, cu berbecuți la proțap. Gala Premiilor Meat.Milk se va desfășura în formulă restrânsă și va fi televizată în direct, pe canalele media amintite mai sus.
Normele de siguranță stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență vor fi obligatorii (măști de protecție, dezinfectanți, mănuși etc), inclusiv la cina festivă din seara zilei de 5 octombrie.
Participanții la eveniment vor fi ținuți la curent cu eventualele modficări de program, precum și cu fiecare detaliu de organizare în parte.
Înscrieri și informații suplimentare pe [email protected], www.meat-milk.ro/conferinta, www.infoferma.ro, www.infoaliment.ro, precum și pe paginile de Facebook ale revistelor Meat.Milk, infoFERMA și infoALIMENT Magazin.
ÎNSCRIEȚI-VĂ, PARTICIPAȚI LA
EXPO-CONFERINȚA MEAT.MILK 2020!
SĂ RECONSTRUIM ROMÂNIA ÎMPREUNĂ!