Stiri

169

Paste Singapore Surf & Turf

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara "Atelierul de gusturi", initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.Ingrediente:   Mușchiuleț de vitel Sare Piper Sos de stridii Unt Ulei de măsline Usturoi Ardei iute Fenicul Ghimbir Ardei gras Țelina apio Creveți Supa de legume Broccoli Morcovi Porumb Sos de soia Ulei de susan Sos de stridii Taitei din orez (Noodles) Ceapa verde Salata chinezeasca   Mod de preparare   Muschiuletul de vitel se condimenteaza cu piper, sare si sos de stridii. Intre timp se topeste untul intr-o tigaie de teflon, se adauga ulei de masline si condimente: usturoi, ardei iute, fenicul si ghimbir. Se completeaza cu ardei gras si telina si se adauga muschiuletul de vitel condimentat.   Se adauga crevetii si se calesc pentru cateva minute. Se completeaza cu supa de legume si sa lasa pana incepe sa clocoteasca. Se adauga brocoli si porumb si se condimenteaza totul cu ulei de susan, sos de soia si sos de stridii. Se pun taiteii din orez, se amesteca bine, apoi se adauga ceapa verde si salata chinezeasca. Se mai lasa cateva minute, apoi se scot pe o farfurie curata.   Despre “Atelierul de Gusturi”   Programul educational culinar este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 - septembrie 2017, avand o durata de 12 luni. Activitatile programului vor cuprinde filmarea si prezentarea online a 100 de retete. Detalii despre program pot fi gasite pe www.adelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atelieruldegusturi si pe canalul Youtube https://youtu.be/1NNOOepT-_YDespre George Radu "Crescut" in bucatarie, George Radu si-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinara si afinitatea pentru munca in macelarie. Implicat timp de 11 ani in afacerile familiei din domeniul alimentar, in 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. In prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away. In octombrie  2016, George Radu incepe derularea programului educational culinar "Atelierul de Gusturi", cu scopul de a sprijini tinerii bucatari cu sfaturi si informatii practice din domeniul culinar.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2