Repere

410

Pe 1 Iunie a fost celebrată Ziua Mondială a Laptelui

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La începutul lunii iunie, mai prezis exact de Ziua Internațională a Copilului, pe plan modial a fost celebrată și Ziua Mondială a Laptelui, ca recunoaștere instituționalizată a importanței acestui produs și a alimentelor fabricate din lapte, în creșterea copiilor și în dieta umană, în general.

În 2001, Ziua Mondială a Laptelui a fost instituită de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură pentru a recunoaște importanța laptelui ca aliment global și pentru a sărbători sectorul lactatelor.

 De atunci, în fiecare an, beneficiile laptelui și ale produselor lactate au fost promovate în mod activ în întreaga lume, inclusiv modul în care produsele lactate sprijină mijloacele de trai a unui miliard de oameni.

Tema din acest an a sărbătorii s-a concentrat pe celebrarea rolului vital pe care îl joacă produsele lactate în furnizarea unei nutriții de calitate pentru a hrăni lumea.

Lactatele sunt un aliment accesibil, accesibil și bogat în nutrienți și o parte esențială a dietelor echilibrate din întreaga lume.

Revista Meat.Milk. și agenția infoGROUP, ca susținători necondiționați ai intereselor fermierilor producători de lapte, ai procesatorilor și ai comercianților de produse lactate, îi felicită pe toți cei care își desfășoară activitatea în această zonă agroindustrială, le spune un călduros La Mulți Ani, iar pe consumatori îi îndeamnă să consume zilnic lapte și lactate. (Foto: Freepik) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2