207
Luni 26 mai, la ora 9, la Hotel Alpin din Poiana Brașov va începe cea de-a XIV-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk.
Pe durata celor două zile ale evenimentului, cei prezenți vor participa la ședințele generale prevăzute pentru fiecare dimineață, la dezbaterile dedicate secvențial sectoarelor de carne, la sesiunea ”La o cafea despre carne și lapte”, precum și la tradiționalul Forum retail.
Secțiunea Expo va reuni la standuri companii de top din cele două domenii, iar în programul Movie MeatMilk, vor fi proiectate clipuri în care companiile își vor prezenta produsele și serviciile.
De altfel, ediția din acest an a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. va avea una dintre cele mai consistente participări: peste 200 de top-manageri și investitorilor din rândul procesatorilor, fermierilor și ai furnizorilor de tehnologii, precum și peste 100 de companii din țară și din străinătate.
Iată mai jos programul complet al evenimentului:
PROGRAM
Duminică 25 mai 2024 14:00-22:00 Primirea și cazarea participanților
14:00-22,00 Organizarea standurilor în zona Expo
20:00-22:00 Cina
Luni, 26 mai 2024
09:00-11:00 Ședință Generală partea 1
12:35 - 13:15
Turul oficial al standurilor
13:15 - 14:00
Masa de prânz, networking
Luni, 26 mai 2024,
14:00-14-40 Ședință Generală partea a 2-a
14:40 - 15.10
Forum Retail: Raportul dintre furnizor, retail și consumator; Speakeri: George BĂDESCU-Director Executiv AMRCR, Florin CĂPĂȚÂNĂ-Director ANSVSA, Dorin ENACHE-Profesor Universitar Universitatea Brașov
15:15 - 16.00
Dezbatere: La o cafea cu ministrul Agriculturii; Speakeri: Florin BARBU-Ministru MADR, Alexandru BOCIU-Președinte ANSVSA, Paul ANGHEL-Director General ANPC, Sorin MINEA-Președinte Romalimenta, Dorin COJOCARU-Președinte APRIL, Radu TIMIȘ-Președinte ARC.
16 – 20
Timp liber
20-01
Cină festivă, Gala Premiilor Meat.Milk.
Marti, 27 MAI 2024
10:00-11:40
Comunicări
10:40-11:20
Dezbatere LAPTE Fermieri/Procesatori: Creșterea efectivelor de bovine de lapte și a consumului de lactate în România; Speakeri: Adrian PINTEA-Secretar de Stat MADR, Dorin COJOCARU-Președinte APRIL, Iasmina BLIDAR-Director Executiv Bovicoop, Petru BORDEAN-Președinte FCBR.
11:20-12:00
Comunicări
12:00-12-40: Dezbatere CARNE Fermieri/Procesatori: Cum pot să determine fermierii și procesatoriicreșterea produselor autohtone? Speakeri: Aurel SIMION-Președinte LPPT, Dana TĂNASE-Director Executiv ARC, Adrian BALABAN-Președinte APCPR.
12:40-13:00
Comunicări
13:00
Eliberarea camerelor
13:00-14:00
Masa de prânz
14:00-16:00
Discuții libere, networking
16:00
Închiderea evenimentului
Vă așteptăm la cel mai important eveniment dedicat sectoarelor de carne și lapte ale României și nu uitați,
MEAT.MILK.-DISCUȚII TIRECTE, REZULTATE CONCRETE!
Detalii pe meat-milk/page/conferinta și [email protected]