Tehnologii

415

Piața globală a ambalajelor industriale returnabile va ajunge la 141,7 miliarde de dolari până în 2026

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Potrivit raportului elaborat de MarketsAndMarket piața globală a ambalajelor returnabile a fost evaluată la 104,9 miliarde USD în 2021 și se estimează că va ajunge la 141,7 miliarde USD până în 2026, cu o creștere de 6,2% din 2021 până în 2026.

Se anticipează că piața va crește ca urmare a unui creșterea cererii din partea diverselor industrii de utilizare finală pentru bunuri de ambalare durabile și de lungă durată. Produsele pentru ambalaj returnabil sau reutilizabil sunt construite din materiale rezistente, inclusiv metal, plastic și lemn.

În comparație cu ambalajele de unică folosință, costul inițial al unor astfel de articole este semnificativ mai mare; dar, pe măsură ce numărul călătoriilor crește, costul pe călătorie scade, asigurând o rentabilitate rapidă a investiției.

Unii dintre jucătorii cheie proeminenți vor fi:

Brambles (Australia)

Schoeller Allibert (Olanda)

Menasha Corporation (SUA)

DS Smith (Marea Britanie)

Myers Industries (SUA)

Evoluții recente pe piața globală a ambalajelor returnabile

• Recent, fab Group a introdus FiberFlute, o alternativă ecologică la spumă. Acest nou produs este rezultatul parteneriatului dintre Nefab Group AB (Nefab) și Corruven Canada Inc. (Corruven). Prin amprenta globală a Nefab și exclusivitatea FiberFlute a companiei Corruven, clienții își pot proteja produsele, reducând în același timp costurile totale și impactul asupra mediului.

FiberFlute este diferit de ambalajul pe bază de plastic, deoarece este o soluție 100% pe bază de fibre și reciclabilă pe hârtie. Mai mult, FiberFlute poate absorbi mai mult șoc cu mai puțin material în comparație cu spuma de polietilenă, poate funcționa atât în condiții uscate, cât și umede și poate rezista la mai multe picături.

• În mai, Nefab și-a extins amprenta în regiunea Americii de Nord. Compania a adăugat site-uri de producție în Houston (Texas), Tucson (Arizona) și Gainesville (Florida) în SUA.

Segmentul de paleți va conduce piața ambalajelor returnabile

Piața ambalajelor returnabile este segmentată pe baza tipului de produs în paleți, lăzi, IBC-uri, gunoi, butoaie și butoaie, sticle și altele, care includ rafturi, saci, cărucioare și cărucioare. Se preconizează că segmentul de paleți va fi lider pe piața ambalajelor returnabile.

Se anticipează că extinderea segmentului va fi ajutată de preferința crescută pentru mulți paleți reutilizabili față de un singur palet de unică folosință, deoarece primul este robust și practic.

Paletul Odyssey de 40 pe 48 de inchi a fost adăugat la familia de paleți din plastic raftabil de către Orbis Corporation în septembrie 2020. Pe lângă linia sa existentă de produse pentru paleți din plastic, noul palet este dezvoltat pentru a fi utilizat în aplicații de rafturi grele.

Cu caracteristicile sale distinctive de design, cum ar fi elementele de frecare turnate în interior și armăturile opționale din oțel, paletul menționat mai sus oferă stabilitate și o soluție puternică care ajută la sarcini mari.

Se estimează că regiunea APAC va fi regiunea cu cea mai rapidă creștere pe piața ambalajelor returnabile în perioada de prognoză.

Se estimează că regiunea APAC va fi regiunea cu cea mai rapidă creștere pe piața ambalajelor returnabile în perioada prognozată. Principalul element care influențează piața regională este existența a numeroase firme de producție în țări precum China, India, Indonezia și Vietnam.

În plus, se anticipează că piața va crește ca urmare a industrializării rapide a regiunilor Asia Pacific, din cauza costurilor de producție scăzute ale regiunilor. Datorită participării națiunilor la Acordul de Parteneriat Trans-Pacific, regiunea Asia Pacific a servit drept centru pentru industria de producție. TPP este un acord de liber schimb care a îmbunătățit comerțul și producția între țări, ceea ce a alimentat nevoia de soluții de ambalare returnabile de-a lungul timpului.

Piața ambalajelor returnabile din Orientul Mijlociu și Africa se anticipează să se extindă semnificativ în următorii câțiva ani, pe măsură ce atenția se va muta de la industria petrolieră la sectorul industrial. (Foto: Freepik) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2