Stirieye

439

Platou din fructe de mare cu biban (lup de mare)
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Platou din fructe de mare cu biban(lup de mare) este prezentată în cea de-a doua ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications,. Fiind vorba despre o rețetă italiană ”Platou din fructe de mare cu biban” ea a fost oferită  oferită şi preparată de restaurantul Bellini Tineretului.

Ingrediente:   200 g. File de pește (Lup de mare/ Biban de mare) Amestec din fructe de mare (Midii, Creveți curățați și scoici verzi) Sos de roșii roșii cherry chilli măsline kalamata busuioc coriandru limetă   Mod de preparare:   Mai înâi, file-ul de pește se prăjește câte 2 minute pe fiecare parte și se așează pe o farfurie. Creveții se curăță iar limeta se taie în sferturi. Amestecul de fructe de mare se călește în unt împreună cu măslinele, roșiile cherry și condimentele. Se stinge cu vin alb, sec. Se adaugă file-ul de pește și sos de roșii.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.