Ferma

207

Poliția Română: Este permisă comercializarea mieilor pentru Sărbătorile Pascale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Răspunzând preocupărilor oierilor și populației legate de comercializarea mieilor, în apropierea sărbătorilor pascale, în condițiile restricțiilor impuse de Starea de Urgență, Poliția Română a publicat câteva precizări pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestei instituții:

„Da, poţi merge să-ţi cumperi produsele necesare. Nu uita să ai la tine cartea de identitate şi declaraţia pe propria răspundere, în care bifezi punctul 2 (asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor).

De asemenea, îţi recomandăm să mergi singur, nu cu toată familia şi să te asiguri că agentul economic de la care îţi cumperi mâncarea este autorizat şi respectă toate condiţiile igienico-sanitare impuse de instituţiile cu atribuţii în domeniu (vezi comunicatele ANSVSA) şi nu uita să ceri documentele de provenienţă, bon fiscal, chitanţă, factură”,

Totodată, rsăpunzând întrebării unui cetățean: „Poate persoana de la care cumpăr, în fiecare an, carne de miel, să vină să mi-l aducă acasă?”, Poliția Română precizează:

”Da, poate veni, dar reamintește-i să dețină, asupra sa, documentele necesare conform ordonanțelor militare și să-ți aducă documentele de proveniență, bon fiscal, chitanță, factură”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2