254
Una dintre cele mai plăcute surprize ale acestei ediții a expoziției Indagra Food a fost participarea companiei vasluiene Vanbet, însă nu participarea în sine, ci, în primul rând, calitatea deosebită a produselor expuse la standul propriu pe care l-a avut organizat. Astfel, potrivit domnului Radu Rainea-Director Tehnic al companiei, prin prezența la Indagra Food, Vanbet a urmărit în primul rând mărirea notorietății firmei și, mai ales a produselor și a mărcilor sale. Dacă, produse precum ”Puiul Haiducesc” sau ”Găina gospodarului” au o oarecare notorietate pe plan local, acum, Vanbet urmărește extinderea în forță, la nivel național. Domnul Raninea a declarat: ”Parteneri de afaceri ne-au sugerat să abordăm cu mai mult curaș prezența publică, mai ales după ce au văzut calitatea deosebită a produselor noastre.” Domnul Radu Rainea a adăugat: ”Acum, venim după un moment dureros pentru noi, referindu-mî aici la incendiul de la începutul anului, care ne-a distrus abatorul de păsări. L-am refăcut, am depășit necazul, vom investi în extinderea liniilor tehnologice dar, pe lângă notorietatea pe care o avem în domeniul procesării cărnii de pasăre, dorim ca și lactatele pe care le producem să fie din ce în ce mai cunoscute și vândute la nivel național”. Argumente sunt: Vanbet produce brânzeturi din lapte de vacă, oaie și capră, cu trei trepte de maturare, de 3, 6 și 9 luni, de o calitate excepțională, care rivalizează cu cele mai faimoase brânzeturi de acest tip din occident. Și, prin efortul companiei, toate aceste produse vor fi consumate în cantități tot mai mari, de către consumatorii români.