207

Procesatori: zimbria, la salonul branzeturilor romanesti

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Intre 9 si 11 noiembrie, Piata Pipera din Bucuresti a gazduit Salonul branzeturilor romanesti.

Evenimentul a oferit posibilitatea intalnirii participantilor cu cele mai apreciate sortimente din acest segment al industriei lactatelor, descoperite indeosebi de locuitorii Capitalei si ai judetului Ilfov. Firma Zimbria a realizat, cu ocazia acesui eveniment, un cas proaspat din peste 500 de litri de lapte de vaca si capra, urmand o metoda traditionala. Cu aceasta ocazie, concomitent, firma galateana a lansat brandul Gica Roata si pentru marele public, dupa ce acest brand a fost lansat in premiera la targul Alimenta. Din zerul rezultat a fost produsa urda, produsele fiind oferite gratuit spre degustare publicului prezent. Din randul expozantilor, s-au evidentiat si firme debutante pe piata de profil, care realizeaza branzeturi unice din lapte de capra si de vaca. S-au realizat, de asemenea torturi pe baza de branzeturi si salate cu branza si ierburi frantuzesti, de Provence, compania sub sloganul Arta branzeturilor sanatoase. Mai mult de 50 de sortimente de branzeturi si alte produse lactate au fost oferite publicului spre degustare si cumparare. (TS)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2