194
Din dorinta de a satisface nevoile cotidiene ale clientilor pentru solutii rapide in pregatirea meselor, cu produse proaspete si delicioase, echipamentul pentru pregatirea puiului la rotisor a fost atent selectat, fiind achizitionat din Olanda, astfel incat sa asigure siguranta alimentara si calitatea pentru care este recunoscuta compania. Reteta puiului la rotisor a necesitat teste diverse. Pe langa acestea, tehnologia olandeza aleasa in realizarea produsului a constituit un element important, pentru a putea oferi aceeasi calitate in toate magazinele. Astfel, a fost ales un echipament care sa ofere aceasta garantie, pastrand fragezimea carnii, aspectul si gustul produsului. Datorita procesului de preparare eco folosit, se obtine o economisire a consumului de curent de 5% in timpul perioadei de rotiserie. Ambalajul reprezinta un alt factor determinant, ce pastreaza temperatura si prospetimea puiului. “Una dintre preocuparile noastre constante este aceea de a implementa servicii noi si de a gasi modalitati pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Rotiseria este cel mai rapid model din industrie asigurand produse fragede, delicioase si atractive pentru toti cei care ne viziteaza magazinele.A fost un pas indraznet, iar raspunsurile pozitive pe care le primim din partea clientilor ne determina sa venim mereu cu idei si propuneri de produse. Pe termen mediu si lung, intentionam diversificarea gamei de pui realizat e la rotisor”, a declarat Carmina Paraschiv, Director General „Ana si Cornel”.