Reţeta intaliană Involtini di pollo a la romana face parte din a 2-a ediție a programului de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications, fiind oferită de restaurantul Bellini. Ingrediente: Piept de pui Proschiuto brânză topită cascaval mozzarella vin alb sec salvie rozmarin unt ulei tagliatele rosii cherry busuioc Mod de preparare Se taie pieptul de pui în două bucăți, se elimină oasele și pielița. Fiecare bucată de piept se bate până se subțiază și se umple cu brânză topită, cașcaval și mozzarella. Fiecare fășie de piept de pui se rulează și se învelește în prosciuto. Se prăjesc rulourile în ulei până se rumenesc, apoi se mai prăjesc puțin în unt. Între timp se fierb pastele în apă cu sare și se pun într-o tigaie cu unt, rozmarin și busuioc, stingându-se cu vin alb. Secretul bucătarului Ca rulourile să se prepare mai repede, fără a fi crude în interior, se învelesc în folie de aluminiu și se fierb, înainte de a fi prăjite. Pentru iubitorii de pizza, Restaurantul Bellini Tineretului prepara peste 20 de tipuri de pizza coapte in cuptor cu lemne. Poftă bună!