Reţeta italiană ”Tagliatelle con vitelo” a fost oferită şi preparată de Bellini Tineretului şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Șincai, nr. 2-4, Sector 4, București Ingrediente: Tagliatelle, Mușchi de vită, sos de roșii, usturoi, busuioc, ceapă roșie, ardei gras, chilli, parmezan, smântână , sare, piper. Mod de preparare: Legumele se taie felii, apoi, mușchiul de vită se taie bucăți de mărimea unui deget care se pun la prăjit în unt, împreună cu usturoiul. Se lasă la prăjit 5 minute, amestecând permanent. Se stinge cu smântână și sos de roșii, apoi se adaugă legumele tăiate și busuiocul. Între timp se fierb separat tagliatellele în apă cu sare, apoi se scot din apă și se scurg bine. Se adaugă în tigaie amestecându-se bine cu sosul și se condimentează cu sare, piper și chili. Se servește cu felii de parmezan. Poftă bună!