Stirieye

441

Rețetă mediteraneeană: File de sibas cu spaghetti
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Reţeta mediteraneană ”File de sibas cu spaghetti și sos mediteranean”, pe care v-o propunem pentru acest sfârșit de săptămână a fost oferita de Russenart Communications, este preparată de restaurantul La Senna.

Ingrediente: 200 g. file de sibas, 100 g. spaghetti , 5 g. pulpă de măsline klamata, 20 g. pulpă de roșie, ulei de măsline, 100 ml zeamă de lămâie, 2 g. capere, 2 bucăți ardei iute , 5 g. usturoi, 5 g. busuioc, sare, piper. Mod de preparare   Roșia și măslinele se curăță de coajă iar pulpa de roșie și pulpa de măsline se taie mărunt. Caperele și bucuiocul se toacă, iar o bucată de ardei iute se taie în bucăți mici. Se pun toate legumele tocate într-un castron, se toarnă ulei de măsline și se amestecă bine. Între timp file-ul de sibas se crestează și se pune la prăjit în ulei de măsline iar pastele se pun la fiert. A doua bucată de ardei iute și usturoiul se taie rondele. Se pun la prăjit în ulei de măsline, se adaugă pastele fierte, puțină apă, apoi busuioc și se lasă până încep să clocotească.   Mod de servire Se pun pastele pe o farfurie, se adaugă file-ul prăjit și sosul de legume, ornându-se totul cu frunze de busuioc. Poftă bună!

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.