Păstrăvul în crustă de sare reprezintă o rețetă gustoasă și sățioasă, cu multe condimente, un preparat de vară copt în jar. Rețeta a fost preparată și oferită de Chef Liviu Bosnea, proprietarul grupului de restaurante Grill World.Ingrediente: un păstrăv proaspăt ulei de măsline 1 cană sare grunjoasă 2 albușuri condimente pentru pește 1 crenguță rozmarin cimbrișor Mod de preparare Se curăță bine peștele și se spală. Se adaugă o crenguță de cimbrișor în peștele curățat. Între timp, albușurile de ou se bat spumă, apoi se adaugă sarea grunjoasă și se amestecă bine. Pastrăvul se unge cu ulei de măsline (aromatizat cu rozmarin), se presară cu condimente pentru pește și se trece prin amestecul de sare grunjoasă cu albușuri. Se coace peștele în jar, la foc temperat. Mod de servire: Se sparge crusta de sare si se servește păstrăvul cu felii de lămâie. Despre Grill World Deschis în 2016, grupul Grill World oferă preparate la gratar create de Chef Liviu Bosnea în cadrul celor doua restaurante de pe litoral: La Rotisor Mamaia și La Rotisor Neptun.