Stirieye

454

Rețetă: Piept de curcan cu sos chily-sweet și sparanghel
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Reţeta mediteraneană ”Piept de curcan cu sos sweet chily si sparanghel ” a fost oferită şi preparată de La Senna şi a fost oferită redacției Fabrica de Carne de agenția Russenart Communications,

Ingrediente: 200 g. piept de curcan, 100 g. sparanghel, 70 g. tăiței de orez, 2 g. usturoi, 100 ml. vin alb demi sec, 50 ml. ulei de măsline, 100 ml. sos sweet chily, sare, piper.   Mod de preparare: Pieptul de curcan se taie felii și se prăjește în ulei de măsline. După ce s-a rumenit bine,  se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul mărunt și se pune în tigaie, peste carne, apoi se adaugă sosul sweet chily și se lasă pe foc până începe să clocotească. Între timp se pun bucățile de sparanghel la prăjit în ulei de măsline iar tățeii de orez se fierb.   Mod de servire: După ce s-a terminat prepararea cărnii, se pun tăițeii de orez pe o farfurie și se asezonează cu sparanghel prăjit, piept de curcan și sos. Poftă bună!

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.