Reţeta românească ”Chifteluțe la cuptor” a fost oferită şi preparată de Symphony Romanian Fusion şi poate fi degustată zilnic la restaurantul cu specific românesc din Str. Mihai Eminescu, nr. 188, Sector 2, București. Ingrediente Pulpe de pui - 1 kg ceapă albă - 3 bucăți medii usturoi - 6 căpățîni dovlecel - o jumătate marar - 3 legături oua - 2 bucăți ciuperci - 200 g. psyllium - 1 linguriță quinoa - 2 linguri sare - 1 vârf de linguriță piper - 1 vârf de linguriță cimbru - 1 linguriță tarhon - la alegere Mod de preparare Se taie carnea de pui mărunt (dupa ce se înlătură pielița). Dovlecelul și ciupercile se taie bucăți mici și se amestecă apoi cu carnea, condimentele și ouăle. Se formează fiecare chifteluță și se trece prin quinoa. Se pun chifteluțele la copt, ăn tava tapetată cu hârtie de copt. Mod de servire Se servesc în sos marinat sau cu brioșe de legume. Poftă bună!