100 g. pulpă de vită 50 g. carnați afumați 50 g. ceapă puțin ulei Arpis pt. prăjit mălai Arpis 15 g. ardei gras roșu 2 g. usturoi măcinat 1 g. chimen măcinat 1 g. boia de ardei roșu 1 g. pastă de ardei 1 foaie de dafin 100 g. cartofi 3 g. concentrat vită 10 ml. vin roșu
Se încinge oala de inox cu fundul dublu (gros) Dekassa până devine foarte fierbinte. Se pune ulei și se adaugă carnea tăiată cuburi. Carnea se călește până își schimbă culoarea, după care se adaugă ceapa tăiată cuburi. Apoi, se adaugă ardeiul gras tăiat tot bucăți mai mari, concentratul de vită cu chimen și pasta de ardei. Dupa cca 4-6 min se adaugă boia dulce călind puțin și se stinge cu vin rosu. Se condimentează cu piper măcinat și foi de dafin.