Stirieye

432

Rețetă: Scăricică afumată în sos de bere neagră
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Reţeta românească Scăricică afumată în sos de bere neagră a fost oferită agenției Russenart Communications şi preparată de restaurantul Celebration Garden.

Ingrediente:

  • coaste afumate
  • bere neagră
  • mălai
  • vin roșu
  • miere
  • amestec de condimente de porc
  • boia dulce
  • pastă de ardei
  • usturoi
  • piper boabe
  • foi de dafin

Mod de preparare   Se face o compoziție din bere neagră, vin, pastă de ardei, miere și condimente, într-o cratită cu interior ceramic. Se adaugă scăricica afumată, se acoperă cratița cu un capac și se pune pe foc. Se lasă la fiert timp de 1 oră și jumătate, până ce carnea se frăgezește și se desprinde ușor de pe os. Se servește cu mămăliguță din mălai. Pofta buna.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.