Stirieye

446

Rețete românești: Tochitură ardelenească
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Reteta ”Tochitura ardeleneasca” face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. Reteta  a fost primita de la Castelul Printul Vanator si Dracula, Turda, Jud. Cluj (Ardeal), a fost preparata de bucatarii restaurantului Casa Oprescu (Parcul Tineretului). Ingrediente: ceafa de porc 230 gr, ulei Arpis 150 gr, sare, piper, boia de ardei dulce, usturoi 3 gr, faina de malai Arpis 140 gr, ou, branza de burduf  50 gr. Ceafa de porc condimentata cu sare si piper se taie bucatele, se caleste bine în uleiul Arpis încins pana cand scade bine, se adauga la final usturoi, boia si se trage de-o parte. Se face o mamaliguta buna pe care o asezam pe platou, peste ea punem doua felii din branza de burduf, la mijloc un ochi facut la tigaie si alaturi carnea cu putina grasime lasata prin prajire.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.