Stiri

548

Rezervați din timp spații de prezentare în cadrul Conferinței Meat.Milk 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Expo-Conferința Internațională Meat.Milk a reprezentat pentru multe companii din domeniul cărnii și al laptelui cel mai bun loc de promovare. De aceea, ediția din acest an, care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai, va avea un spațiu extins pentru prezentările tehnologice, de servicii sau de produse.

Ședința generală din dimineața zilei de 27 mai are programate în cele două părți ale sale nu mai puțin de nouă spații de prezentare, firmelor care doresc să se promoveze.

Dintre acestea, unele repere orare au fost deja rezervate și tocmai de aceea invităm companiile interesate să ia legătura cu organizatorii, pentru a se înscrie din timp.

O altă modalitate de promovare o reprezintă proiecția filmelor comerciale în secțiunea Movie Meat.Milk, proiecțiile fiind intercalate între prezentările anunțate anterior.

Facem precizarea că spațiile rezervate acestei secțiuni însumează 15 proiecții, fapt care reprezintă un alt argument pentru a nu lipsi de la cel mai important eveniment anual de gen, conferința Meat.Milk.

Informații și înscrieri pe:

 www.meat-milk/conferinta[email protected] și la telefon: 021.223.25.21

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2