Repere

350

România poate începe exportul de ovine și carne de ovine în Algeria

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Bociu, a primit notificarea oficială din partea omologului algerian, doamna Fairouz Bendahmane, prin care suntem informați despre agrearea certificatelor sanitare veterinare pentru exportul de ovine și carne de ovine.

Confirmarea vine ca urmare a negocierilor demarate la începutul lunii ianuarie de ANSVSA cu Excelența Sa, Abdelmadjid Naamoune, ambasadorul Republicii Alegeriene Democratice și Populare în România.

Președintele Alexandru Bociu a întreprins toate demersurile pentru accelerarea formalităților necesare și, împreună cu o echipă de experți din cadrul ANSVSA, a soluționat cerințele tehnice ale părții algeriene pentru exportul de ovine și carne de ovine, având în vedere interesul deosebit manifestat de partea algeriană.

Pentru demararea în cel mai scurt timp a exportului, s-a convenit pentru organizarea, prin intermediul canalelor diplomatice, de vizite în țara noastră a unor delegații de specialiști și oameni de afaceri interesați.

Serviciul Comunicare și Logistică Documentară

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2