Tehnologia de traysealing și termoformare a companiei Sealpac va fi prezentată împreună cu o gamă largă de soluții de ambalare și tendințe internaționale în cadrul târgului Anuga FoodTec, care va avea loc luna viitoare, informează Globalmeatnews. Compania, care va expune în Sala 8.1 (stand B60 / C61), se va concentra pe cele mai recente soluțiile convenabile pentru produse alimentare care pot fi gatite in cuptor și cuptorul cu microunde, precum și echipamentul high-tech, au declarat reprezentanții companiei. Standul său va cuprinde un "supermarket de inovații", care va avea ca scop să dea o perspectivă asupra celor mai recente tendințe anticipate pe piața internațională într-un mediu de vânzare simulat. Un sector aparte al supermarket-ului va arăta, de asemenea, modele 3D care vor oferi vizitatorilor o idee a sistemelor de ambalare pe care le-am putea vedea în viitor. Între timp Sealpac va prezenta cele mai noi tendinte in ambalarea produselor pentru a fi gatite in cuptor si cuptor cu microunde. Solutii care permit consumatorului sa plaseze produsele din carne, cum ar fi carnea de pui crud, în ambalajul lor direct în cuptor sau microunde inregistreaza o tendinta de creștere, iar Sealpac va cauta sa prezinta cele mai recente evoluții în acest domeniu. Sealpac vor primi, de asemenea, un premiu pentru sistemul său EasyLid în cadrul expoziției de la Anuga. Castigand un premiu internațional FoodTec Award 2015, produsul este "un sigiliu inovator și capac într-o singură soluție de ambalare", pe care compania susține că necesită mai puține consumabile și oferă, de asemenea, mai multă eficiență în producție. Expoziția Anuga FoodTec are loc în perioada 24-27 martie la Köln în Germania.