Repere

520

Secțiunile Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum am anunțat, pe 27 și 28 mai 2024, elita sectoarelor de Carne și Lapte se va reuni la Conferința Internațională Meat.Milk 2024, eveniment major în calendarul anual de manifestări cu caracter profesional care își va derula cea de-a XIII-a ediție sub titlul ”ECHILIBRUL DINTRE TEHNOLOGIE, COSTURI ȘI PREȚURI - O șansă pentru sectoarele de carne și lapte ale României”. Expo-conferința va avea programate următoarele secțiuni: 

Ședinte generale: Fiecare dintre diminețile zilelor de 27 si 28 mai va conține câte o ședință generală care va avea programate comunicări ale conducerilor MADR, ANSVSA, ANPC, APIA, prezentări ale companiilor și clip-uri de promovare.

Dezbateri: În după-amiaza zilei de 27 mai vor fi organizate următoarele dezbateri: LAPTE-fermieri/procesatori și CARNE-fermieri/procesatori. La ambele momente vor participa ca speakeri reprezentanți ai autorităților și ai asociațiilor de profil ale fermierilor și procesatorilor.

Forum Retail: Sesiunea Forum Retail va fi organizată pe 27 mai, având ca speakeri reprezentanți ai comercianților și ai asociațiilor de promovare a produselor și companiilor românești.

Consiliul femeilor de afaceri: Odată cu această ediție și în premieră pentru evenimentele din România, va fi organizată o dezbatere la care vor participa exclusiv doamne cu reputație de prestigiu din sectoarele de carne și lapte ale României.

B2B-Expo: Secțiunea B2B-Expo este rezervată expunerii celor mai noi produse din carne și lapte din categoria Premium, a celor mai noi oferte de tehnologii de procesare, ambalare, materii prime, siguranță alimentară, sănătate animală, tehnologii de laborator, igienă, transport etc.

La standuri vor fi organizate degustări, demonstrații și prezentări, participanții putând afla direct de la expozanți toate informațiile de care au nevoie pentru a-și dezvolta afacerile.

Movie Meat.Milk: Nu vor lipsi proiecțiile de filme de prezentare ale companiilor care vor alege să își prezinte ofertele în acest mod. Proiecțiile vor fi efectuate pe ecranele montate în sala mare și vor fi preluate în transmisie directă de catre postul de televiziune Agro TV.

Business Corner: La solicitarea companiilor interesate, agenția infoGROUP va organiza ”Business Corner”, un spațiu al negocierilor și al dialogului discret dintre companiile prezente la conferință.

Networking: Recunoscut pentru intensitatea și consistența dialogurilor, networking-ul va fi unul dintre punctele centrale ale manifestării, cel mai bun prilej de identificare a oportunităților de afaceri, de aflare a celor mai noi informații și, de ce nu, de relaxare.

Gala Premiilor Meat.Milk: În seara de 27 mai, cu ocazia Cinei festive, va avea loc Gala Premiilor Meat.Milk, în cadrul căreia se vor acorda Trofeele de Excelență pentru anul 2023.

Canale media

Lucrările evenimentului vor fi transmise integral, în direct, de postul de televiziune Agro TV, pe canalul de streaming Youtube al aceluiași post de televiziune, precum și pe pagina de Facebook a Conferinței Meat.Milk. Relatări ample vor fi efectuate de media cu impact național etc.

Programul și tematica evenimentului vor fi comunicate în perioada următoare.

Expo-Conferința MEAT.MILK 2024

DIALOG DIRECT, REZULTATE CONCRETE!

Informații suplimentare la [email protected], Tel: 021.223.25.21, www.meat-milk.ro/conferință.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2