Tehnologii

360

SoftNet Consulting va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania SoftNet Consulting va participa la cea de-a XIII-a ediție a conferinței Meat.Milk., care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Iată cum se prezintă compania în fața clienților și a potențialilor parteneri de afaceri:

Suntem prezenți pe piața de consultanță privind soluțiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, implementări care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

”Compania SoftNet Consulting este recomandată de metodologia proprie de vânzare și implementare orientată spre client, echipa profesionistă de consultanți cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, sistemul performant de suport tehnic, portofoliul diversificat de clienți, pachetul complet de soluții informatice care acoperă atât nevoile IMM-urilor, cât și așteptările marilor companii.

Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste soluții informatice integrate în business-ul vostru constă atât în optimizarea și eficientizarea fluxurilor de lucru și proceselor interne, cât și în desavârșirea relațiilor externe ale companiei cu clienții și partenerii de afaceri.

Mai exact, este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activității și rezultatelor acesteia, urmărirea comenzilor, costurilor și consumurilor, gestionarea eficientă a resurselor, creșterea performanței afacerii sau diminuarea volumului și timpului de muncă necesar pentru elaborarea rapoartelor și analizelor.

Soft Net Consulting își propune să se regăsească în top 3 integratori de soluții inovative prin implementarea de aplicații adaptate companiilor de succes din România. Această viziune se datorează și echipei noastre care este în consolidare, precum și a planurilor de extindere, având până în prezent reprezentare în Timișoara, București, Cluj, Iași și Chișinău.

Misiunea noastră este ca până în 2025 să atingem o cifră de afaceri de 5 milioane de EURO prin implementarea cu succes de proiecte informatice de business care să includă atât software, cât și hardware, să avem o vechime medie a angajaților de 4 ani și un sistem de service și suport post-implementare mereu peste media industriei.”

Date de contact

Suport ASiS ERP: +40 372 562 802

Marketing și Vânzări: +40 372 562 800, +40 372 562 804, [email protected]

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2