Ferma

181

Sprijin financiar în valoare de peste 2,58 milioane lei pentru crescătorii de animale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna august a anului 2023.

Suma autorizată la plată este în valoare de 2.584.486,87 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat.

Plata a fost acordata în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 61/2023 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor.

Amintim ca Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuate si plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iulie a anului 2023.

Suma autorizată la plată a fost în valoare de 2.424.730,37 lei, acordata de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2