“N-am mai rezistat în acel imobil înalt. Am vândut apartamentul şi din banii obţinuţi mi-am cumpărat un teren de 20 de hectare, cu 50.000 de euro, pe lângă şoseaua Bucureşti-Piteşti, unde, de la anul, voi face o crescătorie cu 500 de porci. Acolo vor avea suficient spaţiu să se plimbe în voie. Porcii trebuie mutaţi, din când în când, ca să se poată reface iarba şi pământul, pentru că distrug tot. Carnea o voi comercializa în restaurantele din Capitală, cu vreo 20 de lei kilogramul, în funcţie de preţul zilei. Până atunci mă descurc aici, la căsuţa. Solistul este deja expert în creşterea guiţătorilor: “Îi hrănesc cu porumb, fiecare mănâncă în jur de două kilograme zilnic, dar şi iarbă, le voi introduce şi furaje. Porcii Mangaliţa au o carne bună, iar grăsimea lor nu este periculoasă pentru inimă, e ca cea de peşte, este sănătoasă, i se mai spune şi «porcul somon». Au părul foarte lung, aşa că trec bine peste iarnă când sunt temperaturi şi de minus 20 de grade, iar vara le cade, aşa că nu suferă de cald. Eu nu le dau antibiotice, nu s-au îmbolnăvit niciodată”, a mai spus artistul pentru Click. La început, Vlad le punea nume tututor orătăniilor din ogradă, însă a renunţat la acest obicei:“Îi mai strigam prin curte în anume fel, dar nu mai fac asta în viaţa mea, pentru că numele te leagă enorm chiar şi de un animal. Nu prea suport să sacrific animalele, dar îi ajut la nevoie, pe alţii. Mi-e milă de porci. Ca să nu sufere mult, mi-am cumpărat un asomator. Sunt un pic curentaţi şi le amorţeşte musculatura, nu te mai lupţi cu ei. Dar tot suferă, din păcate”. Vlad explică şi de ce unii crescători au porci agresivi: ”Eu nu-i ţin îngrămădiţi, doar atunci devin agitaţi, căci se luptă pentru supremaţie, pentru un loc bun. Ai mei sunt relaxaţi. Când ies în curte fluier după ei, pe ritmuri de muzică populară, aşa mă recunosc. Sunt prietenoşi, stau să îi mângâi”.