226

Un nou sortiment de brânză cheddar dezvoltat exclusiv pentru Sainsburys

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Un nou sortiment de brânză cheddar a fost dezvoltat de către cooperativa scoțiană South Caernarfon Creameries în parteneriat cu Llechwedd Slate Caverns. O metodă tradițională a fost adoptată, în care brânza cheddar este depozitată la o adâncime foarte mare sub pământ, de aproape 1000 de metri în cele mai adânci mine destinate acum maturării, informează Dairy Industries. Brânza este transportată din South Caernarfon Creamery de lângă Pwlhelli la Slate Cavern, care este localizată în adâncurile Snowdonia și lăsată la maturat câteva luni. Acest proces adaugă o textură și o aromă aparte acestui sortiment de cheddar. Odată maturată, brânza veche de 14 luni este tăiată în bucăți de 1,25 kg, băgată manual într-o ceară albastră. Brânza a fost dezvoltată exclusive cu Sainsbury și este disponibilă de la 23 aprilie 2014 în diferite locuri cu delicatese pentru a fi degustată. După va fi lansată în magazinele Sainsburys și va fi disponibilă în pachete de 200 g din toamna anului acesta, 2014.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2