Acest lucru permite pentru prima oara industriei alimentare si cea a bauturilor, sa dezvolte produse cu continut caloric scazut fara a se mai folosi indulcitori artificiali. DoehlerGroup, producator mondial, promotor si furnizor de ingrediente naturale si solutii integrate pentru industria produselor alimentare si cea a bauturilor, este foarte bine pregatit in acest sens. Compania a dezvoltat un sistem de indulcire naturala, pentru produsele cu un profil senzorial foarte bine echilibrat, sub brand-ul MultiSweet® Stevia, facand posibila reducerea zaharului cu 5-6 brix, in functie de produs. Datorita dezvoltarii tehnologiei aromelor cu Sweetness Imporving Technology (SIT) au fost imbunatatite semnificativ proprietatile senzoriale ale Steviei. Prin colaborarea cu Pure Circle, lider mondial in producerea indulcitorului natural Stevia, Doehler dispune de ingrediente Premium Stevia, cu cel mai ridicat grad de puritate si de o calitate constanta. Doehler a dezvoltat produse indulcite cu MultiSweet® Stevia in cele mai relevante categorii de bauturi racoritoare si lactate. Gama cuprinde atat bauturi carbonatate, necarbonatate, sports dinks, ceaiuri, nectaruri, mixuri de bere si siropuri cat si lapte&fructe, amestecuri din lapte, deserturi, iaurturi si iaurturi de baut. Acesta este adevaratul avantaj al lui Doehler. Banzandu-ne pe experienta acumulata de-a lungul anilor in dezvoltarea de aplicatii si cu un portofoliu vast de ingrediente, putem intelege relationarea componentelor intre ele. Acest lucru este crucial pentru a dezvolta produse in industria alimentara si cea a bauturilor cu un profil senzorial impresionant. Iata de ce aplicatiile noastre de bauturi pe baza de MultiSweet® Stevia au fost atat de apreciate de catre expertii din aceasta industrie in cadrul evenimentelor FIE si Anuga din acest an, a spus Harald Krug, Head of Product Management, Ceai/Cafea/Extracte de Plante/Indulcitori, la DoehlerGroup. Contact Doehler Romania 021.317.33.04 [email protected] www.doehler.com