Ferma

189

Vacanță în Insulele Sporade

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Traseu senzațional pentru trup și suflet, poate printre cele mai frumoase din Grecia. Este un traseu cu grad mediu de dificultate, cu traversări între 1.30 și 3.30 ore zilnic, cu plaje spectaculoase și experiente culinare minunate pe traseul Volos – Skiathos – Skopelos – Alonnisos și retur.

Insulele Sporade

Insulele Sporade sunt recunoscute a fi printre cele mai verzi și pitorești insule ale Greciei. Cele mai importante 3 insule dintre acestea sunt Skiathos, Skopelos, Alonissos, diferite cu siguranță prin vibrație, golfuri, plaje și experiențe locale.

Arhipelagul Insulelor Sporade vine cu o nouă abordare spectaculoasă marca Pikasea. Vă propunem astfel ca și traseu inițial plecarea din Volos.

Itinerariu pitoresc

Traseul pentru această vacanță Pikasea este cu siguranță diferit de celelalte vacanțe pe care vi le-am propus. Fiecare insulă ne ține captivi cel puțin 2 zile, datorită multitudinii de golfuri și locuri pe care dorim să le explorăm alături de voi.

Fiecare zi și seară sunt diferite.

Experiențe fabuloase

Noi credem că pentru #fabulos, e nevoie de mai mult. E drept că marea, yachturile și golfurile au magia lor, dar rețeta perfectă este dată de mixul echilibrat între distracție, relaxare, gașcă mișto și descoperire culinară de excepție. De aceea iubim să căutăm permanent locuri și experiențe noi, să le verificăm și să vă putem oferi astfel una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața voastră.

Skiathos

Este mixul perfect între tradițional și comercial. Capitala este foarte dinamică și diversă, cu multiple magazine, taverne și străduțe boeme iar plajele sunt de-a dreptul senzaționale.

Skopelos​

Este poate una dintre cele mai frumoase insule și experiențe din zonă, bucurându-se în primul rând (din punct de vedere comercial) de beneficiul multiplelor locații alese atent pentru filmarea cadrelor din filmul “Mamma Mia”, pe de o parte, dar și de frumusețea extraordinară și pitorească a golfurilor și satelor pescărești amplasate chiar pe malul mării.

Dacă vreți să încercați senzațiile autentice pe care numeroase vedete internaționale le-au trăit, precum Jamie Oliver, Robert de Niro…aici este cel mai indicat loc pe care să îl vizitați și să îl includeți în itinerariile voastre.

Alonissos

Alonissos este una dintre cele mai sălbatice și neatinse insule din această zonă, abundând prin vegetație, peisaje și golfuri spectaculoase dar și locuri autentice, de o frumusețe răpitoare. Ea face parte din rezervația naturală, unde s-au adăpostit nenumărați delfini, foci mediteraneene și chiar șiiiiii…. o balenă, cel puțin așa ne-au împărtășit pescarii mai bătrâni de prin insulă.

În realitate, toate aceste viețuitoare sunt numărate și monitorizate de către organizații specializate, pentru a le proteja, așadar să nu va mirați dacă o să petreceți câte o seară în port alături pe barcă de câte o focă deosebit de curioasă, noi am încercat asta și sentimentul e fabulos.

Pentru că insula și-a păstrat farmecul și aerul liniștit și tradițional, petrecerile și manifestările entuziaste nu sunt binevenite, pentru a vă putea bucura de magia acestor locuri. Nu uitați să vizitați vechiul sat tradițional, urcat fix în vârful insulei, unde vă veți putea bucura de peisaje, magazine și taverne tradiționale excepționale.

Trebuie să îmi vând un rinichi?

Din fericire, am reusit sa eficientizăm costurile astfel încât să vă puteți bucura de o vacanță fabuloasă la prețuri corecte și atractive și presiunea pe bugetul vostru de vacanță să fie minimă. Așadar, vacanța pe barcă presupune următoarele costuri:

·         Cazarea pe barcă

·         Fee-ul skipperului

·         Combustibil barcă

·         Mâncare

·         Asigurarea bărcii

Pentru mai multe detalii, cere o ofertă personalizată adaptată nevoilor familiei tale sau grupului tău de prieteni. Hai în vacanță!

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2