Ferma

237

Valoarea tehnologiilor IT destinate fermelor de lapte va atinge 5,4 miliarde de dolari până în 2026

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Raportul „Piața de gestionare a tehnologiilor IT destinate fermelor de lapte - Prognoza globală până în 2026 ", întocmit de Marketsandmarkets este proiectată la 5,4 miliarde USD, până în 2026 de la 3,7 miliarde USD în 2021, la un CAGR de 7,9% în perioada de prognoză.

Dimensiunea crescândă a efectivelor de ferme de lapte și consumul în creștere de lapte și produse lactate, creșterea finanțării public-private și a investițiilor în agricultura lactată și progresele tehnologice sunt factorii majori care determină creșterea pieței de gestionare a efectivelor de lapte.

Segmentul sistemelor de gestionare automată a produselor lactate se așteaptă să crească la cel mai mare CAGR în perioada de prognoză din 2020.

Pe baza produsului, piața de gestionare a efectivelor de lapte este segmentată în sisteme și software automatizate. Sistemele automate de gestionare a produselor lactate au reprezentat cea mai mare pondere a pieței de gestionare a efectivelor de lapte în 2020.

Cota mare din segmentul sistemelor automate este atribuită preferinței tot mai mari pentru sistemele automate datorită costurilor și eficienței forței de muncă.

Europa a fost cea mai mare piață regională pentru piața de gestionare a efectivelor de lapte în 2020. Piața de gestionare a efectivelor bovinelor de lapte este segmentată în patru regiuni majore, și anume, America de Nord, Europa, Asia Pacific și restul lumii.

 Europa a dominat piața mondială de gestionare a efectivelor de lapte, urmată de America de Nord. Cota mare a pieței europene poate fi atribuită unei industrii bine stabilite de gestionare a efectivelor de lapte, finanțare semnificativă pentru cercetarea în gestionarea efectivelor de lapte, creșterea dimensiunii efectivelor de ferme de lapte, adoptarea rapidă tehnologică în fermele de lapte și costul ridicat al forței de muncă.

Cu toate acestea, se estimează că piața Asia Pacific va crește la cel mai mare CAGR în perioada de prognoză. Cererea în creștere pentru lapte și produse lactate datorată creșterii populației, creșterii veniturilor disponibile, urbanizarea rapidă și implementării inițiativelor guvernamentale pentru dezvoltarea industriei de creștere a laptelui sunt factorii principali care determină creșterea pieței de gestionare a efectivelor de lapte din Asia. Pacific.

Piața mondială de gestionare a efectivelor de lapte este consolidată. Printre actorii proeminenți care activează pe această piață se numără DeLaval Inc. (Suedia), Merck & Co., Inc. (SUA), GEA Group Aktiengesellschaft (Germania), BouMatic (SUA) și Afimilk Ltd. (Israel), se arată în raportul citat.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2