”Asociaţia Română a Cărnii are un nou membru în conducerea instituţiei. Vladimir Mănăstireanu, fostul preşedinte al ANSVSA, va fi liderul grupului - Calitatea şi Siguranţa Alimentului, în cadrul ARC. Din această poziţie, acesta va coordona activitatea asociaţiei la nivel național și european alături de directorul executiv al ARC, Ştefan Pădure. Domeniile de coordonare ale noului membru, în raport cu instituţiile europene, sunt GL Technical / Legislation and Food Safety, GL Nutrition and Health şi GL Labelling and Additives, în timp ce Ştefan Pădure se va ocupa de aspecte legate de Management Council, GL Supply Chain si GL Promotion and Communication. Vladimir Mănăstireanu vine cu o vastă experienţă în domeniul calităţii şi siguranţei alimentelor acumulată în aproape 15 de ani de carieră în mediul instituţional. Mediul asociativ se întăreşte prin venirea domnului Mănăstireanu, iar prezenţa domiei sale în cadrul ARC, cât şi în cadrul Federaţiei Patronale PRO AGRO, va asigura reprezentarea intereselor legitime ale membrilor asociaţiei şi ale sectorului agro-alimentar în ansamblu. ***