Stirieye

302

1-4 martie, targul boierului, la bucuresti
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Deschis printre martisoare, bijuterii si flasnete, Targul Boierului, eveniment organizat la Muzeul Taranului Roman, intre 1 si 4 martie, va face loc unui periplu gastronomic international ce va include si preparate deosebite din carne, de pe mai multe meridiane.

Retetele gastronomice, indigene sau venite de peste mari, vor aduna laolalta produse traditionale si delicatese cu iz carpatin, mediteranean sau asiatic. Toate acestea vor putea fi asezonate cu momente artistice pentru cei mari si cei mici. Intrarea la Targul Boierului este libera. (TS)

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.